×

Avfuktning

Avfuktning

Ateam Inneklimaservice AS er leverandør og montør av Munters avfuktere. Ateam Inneklimaservice AS tilbyr også servicekontrakter på Munters avfuktere. Vi har gjennom mange år med både service og nye innstallasjoner opparbeidet oss en god kunnskap på dette produktet.

Munters MG50/90

MG50 og MG90 er to svært robuste sorpsjonsavfuktere opprinnelig konstruert for Forsvaret i mange land. De tåler "å være med i krigen". Foruten Forsvaret er det mange offentlige og privatkunder som er meget fornøyd med denne. Brukes i magasin, kjellere, garasjer loft, containere, motor-/seilbåter m.m.

Munters MH270

MH270 er en bestselger, og en foretrukket favoritt av mange kunder. En 3-hulls sorpsjonsavfukter som tåler mye. Den leveres med bærehåndtak. Kan tilkoples hygrostat. Spesielt utviklet for skadesaneringsbransjen, men er etter hvert levert i flere tusen til bl.a. Forsvaret og skadesaneringsbransjen. Bruksområder er pumpestasjoner, høydebasseng, kjellere, garasjer, containere og andre lukkede rom.

Munters M120

M120 er sannsynligvis den mest driftssikre serieproduserte avfukteren som noen sinne er produsert, uansett fabrikat. Brukes i krevende miljøer hvor driftssikkerhet og mekanisk styrke er påkrevd.

MCS300

En liten og kompakt avfukter.

Munters ComDry Serie

En serie meget lette avfuktere med integrert styring, egnet for arealer opp mot 200-300 m². Egnet både for fast innstallasjon og for mobil bruk.

Munters ML

Munters sin ML serie er effektive sorpsjonsavfuktere for fast montering. Driftsikkre og vel utprøvd. Leveres i mange utgaver for de fleste applikasjoner. Munters Aluzink® overflatebehandling har bedre korrosjonsbeskyttelse enn billig rustfritt stål. Hygrostat leveres til kundens behov. Bruksområder er lager, magasiner, vannverk kraftstasjoner, fjellanlegg, skip, prosessindustri, Forsvaret m.fl.

Munters ML-L

ML-L serien har innebygde luftkjølte kondensere. Våtluften kondenseres for drenering til avløp. Dette er effektive sorpsjonsavfuktere for fast montering. Driftsikkre og vel utprøvde. Leveres i mange utgaver for de fleste applikasjoner. Munters Aluzink® overflatebehandling har bedre korrosjonsbeskyttelse enn billig rustfritt stål. Hygrostat leveres til kundens behov. Bruksområder er lager, magasiner, vannverk kraftstasjoner, fjellanlegg, skip, prosessindustri, Forsvaret

Munters MLT Serie

MLT serien er den seneste generasjonen av effektive sorpsjonsavfuktere for fast montering. Driftsikkre og vel utprøvde. De styres med en innebygd PLS og kan settes opp på en måte som alltid sikrer en optimal styring. De har også en moderne og effektiv varmegjenvinningssektor. Markedets beste avfuktere med hensyn på driftsøkonomi. Leveres i flere utgaver for de fleste applikasjoner. Alle komponenter er laget av kvalitets rustfritt stål og komposittmaterialer. Innebygd hygrostat. Bruksområder er lager, magasiner, vannverk kraftstasjoner, fjellanlegg, skip, prosessindustri, Forsvaret m.fl.

Munters MLT-L Serie

MLT-L serien fra Munters har innebygd luftkjølt kondenser. Våtluften kondenseres for drenering til avløp. Dette er effektive sorpsjonsavfuktere for fast montering. Driftsikkre og vel utprøvde. Leveres i mange utgaver for de fleste applikasjoner. Munters Aluzink® overflatebehandling har bedre korrosjonsbeskyttelse enn billig rustfritt stål. Hygrostat leveres til kundens behov. Bruksområder er lager, magasiner, vannverk kraftstasjoner, fjellanlegg, skip, prosessindustri, Forsvaret m.fl.

Munters MCD serie

MCD serien er store ekstreme sorpsjonsavfuktere for tunge industriapplikasjoner. PLS styring som gir driftspersonalt full kontroll med alle de innstillinger som er mulig, inklusive drift med frekvensstyring. Munters Aluzink® overflatebehandling har bedre korrosjonsbeskyttelse enn billig rustfritt stål. Bruksområder er lager, magasiner, vannverk, kraftstasjoner, fjellanlegg, skip, offshore, prosessindustri m.fl.

Munters IceDry Serie

Klimaet i en fryser setter ekstremt høye krav til funksjonalitet og ytelse. IceDry er en serie spesielt tilpasset for installasjon direkte inn i en fryser der de skaper en perfekt klima. Funksjonen er så effektiv som fascinerende, is og frost forsvinner helt eller delvis. IceDry har høy pålitelighet med minimalt energiforbruk.
TOP